Ας σκοτώσουμε όλους τους δικηγόρο&

Author : seomni29
Publish Date : 2021-05-11 18:47:31
Ας σκοτώσουμε όλους τους δικηγόρο&

Στο «Henry VI» του Σαίξπηρ, «Μέρος II, ο Νόμος IV ένας από τους χαρακτήρες αναφέρει διάσημα:« «Ας σκοτώσουμε όλους τους δικηγόρους». Αυτή η πρόταση συχνά παρερμηνεύεται. Το έχω δει ως ένδειξη ότι για παράδειγμα οι δικηγόροι δεν πρέπει να είναι αξιόπιστοι ή μόνο μετά από χρήματα, ή ανήθικοι ή διεφθαρμένοι.

Η ακριβής γραμμή του Σαίξπηρ «Το πρώτο πράγμα που κάνουμε, ας σκοτώσουμε όλους τους δικηγόρους», είπε ο Dick the Butcher. Ο Ντικ ο Χασάπης ήταν οπαδός του επαναστάτη Τζακ Κάιντ, ο οποίος πίστευε ότι αν ενοχλούσε το νόμο και την τάξη, θα μπορούσε να γίνει βασιλιάς

Με αυτόν τον τρόπο ο Σαίξπηρ απεικονίζει πραγματικά μια θετική άποψη των δικηγόρων - ενσταλάζουν τη δικαιοσύνη στην κοινωνία.

Στη γραμμή εργασίας μας, οι δικηγόροι και οι ιδιωτικοί ερευνητές συνεργάζονται συχνά. Παρά το ότι είμαστε ικανοί και εκπαιδευμένοι στα αντίστοιχα επαγγέλματά μας, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε πλήρως μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια άλλων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επαγγελματίες του τομέα εξειδίκευσης ή άτομα από άλλα επαγγέλματα. Οι δικηγόροι και οι ιδιωτικοί ερευνητές μοιράζονται μια τέτοια αμοιβαία επωφελής σχέση.

Παρόλο που ένας δικηγόρος έχει αρκετές δεξιότητες, πόρους και τεχνικές στη διάθεσή του, η συνεργασία με έναν επινοητικό ιδιωτικό ερευνητή μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς και πόσο σύντομα είναι σε θέση να επιλύσει μια υπόθεση.

Παρακάτω αναφέρονται μερικοί λόγοι για τους οποίους ένας ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του δικηγόρου.

1. Συνέντευξη μαρτύρων -

Με την παροχή αστυνομικών εκθέσεων και άλλων απαραίτητων εγγράφων, ένας ιδιωτικός ανακριτής κάνει ό, τι μπορεί για να εντοπίσει όλους τους πιθανούς μάρτυρες και στη συνέχεια παίρνει συνεντεύξεις από τον καθένα. Ένας μάρτυρας δεν είναι νομικά δεσμευμένος να σας μιλήσει ή να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Οι περισσότεροι απεχθάνονται δικηγόρους και προσπαθούν να μείνουν μακριά από αυτούς. Ένας ιδιωτικός ανακριτής, με τον πειστικό του τρόπο, έρχεται σε επαφή με μάρτυρες και εξασφαλίζει τις επιθυμητές πληροφορίες.

2. Εντοπισμός μαρτύρων -

Συχνά οι εισαγγελείς και η αστυνομία τείνουν να παραβλέπουν τους πιθανούς μάρτυρες επειδή η διαδικασία είναι κουραστική και χρονοβόρα. Ένας ιδιωτικός ανακριτής ψάχνει τον τόπο ή την υπόθεση για πρόσθετους μάρτυρες και, συνεπώς, ανακαλύπτει γεγονότα που προηγουμένως άγνωστα στον δικηγόρο, τον εισαγγελέα ή την αστυνομία. Ένας ιδιωτικός ανακριτής όχι μόνο βοηθά στον εντοπισμό μαρτύρων αλλά και συγγενών και φίλων που εμπλέκονται σε μια υπόθεση για παράδειγμα κληρονόμου. γραφειο ιδιωτικων ερευνων

3. Διεξαγωγή αναλυτικής ανάλυσης καταγεγραμμένων δηλώσεων -

Μετά την καταγραφή δηλώσεων από μάρτυρες, οι PI κάθονται για να συγκρίνουν και να αντιπαραβάλουν αυτές τις δηλώσεις που καταγράφονται από μάρτυρες. Αναλύουν τις καταγεγραμμένες δηλώσεις προκειμένου να κρίνουν την ακεραιότητα του εν λόγω μάρτυρα. Ένας λεπτομερής έλεγχος των καταγεγραμμένων δηλώσεων τους βοηθά να πιάσουν ελαττώματα και περιοχές για εκμετάλλευση.

4. Ανίχνευση περιουσιακών στοιχείων -

Οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό χαμένων, κρυμμένων ή ληστευμένων περιουσιακών στοιχείων για λογαριασμό ενός δικηγόρου συνεργάτη για τους πελάτες του. Τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν τον εντοπισμό ακινήτων, οχήματα, αντίκες, συλλεκτικά αντικείμενα, κοσμήματα, έργα τέχνης και σημαντικά έγγραφα. Τα PI βοηθούν επίσης στον εντοπισμό παράνομων τραπεζών και εσωτερικών τραπεζών. Παρακολουθούν επίσης τα εμπορικά σήματα και τα αγαθά πνευματικής ιδιοκτησίας για παραχάραξη και ακατάλληλη εκτροπή.

5. Επανεξέταση σκηνών εγκλήματος -

Τα γεγονότα είναι το κρέας σε κάθε περίπτωση? μπορεί να το φτιάξει ή να το σπάσει. Συχνά, οι δικηγόροι παρατηρούν ότι υπάρχουν διαφορές στις εκθέσεις σε διαφορετικά επίπεδα. Αυτές οι διαφορές καθιστούν δύσκολη τη συνέχιση της υπόθεσης. Αντί να εξαρτάται από τις αναφορές που έχει δημιουργήσει ο υπεύθυνος αξιωματικός, ένας δικηγόρος μπορεί να προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή για να ελέγξει τη σκηνή του εγκλήματος. Πολλά PI εκπαιδεύονται σε αστυνομικές διαδικασίες και μπορούν να παρακολουθήσουν σκηνές εγκλήματος για να κάνουν σκίτσα, να τραβήξουν φωτογραφίες και σημειώσεις, να βιντεοσκοπήσουν και άλλα παρόμοια. Αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να φαίνονται μικρές, αλλά είναι κρίσιμες επειδή αποκαλύπτουν ασυνέπειες.Category : general

Dubai - Stay Near the Desert and the Ocean

Dubai - Stay Near the Desert and the Ocean

- The evening camp is another confounding thing of this visit. This is shocking for people who love to eat as they will be given astounding


5 Reasons why your high-risk business may be declined by a payment processor

5 Reasons why your high-risk business may be declined by a payment processor

- Lot Payments is a high security payment solutions provider. We present a professional business model with a complete control over money transactions.


Ionic mobile app development course online India

Ionic mobile app development course online India

- We live in a time dominated by gadgets and other technological tools. Nowadays, it will be difficult to find a person wh


Cisco 300-415 Certification Introductiosn

Cisco 300-415 Certification Introductiosn

- It is known to everybody that condition is very competitive and it has become a very difficult situation for finding a job in information technology field.